جراحی بینی استخوانی و هزینه
برای افراد داشتن چهره ای زیبا که دارای هارمونی باشد، بسیار مهم است و به همین دلیل جراحی های زیبایی متعددی را بر روی صورت انجام می دهند . برخی از جراحی های زیبایی صورت شامل جراحی زیبایی پلک، لیفت صورت و جراحی زیبایی بینی است.
جراحی بینی استخوانی به چه علت انجام می شود؟
جراحی بینی می تواند به منظور زیبایی و درمان انجام شود. زیرا می توان با ترمیم، بازسازی و درمان سیستم تنفسی ناحیه بینی در داخل و تناسب و تقارن در ساختار بیرونی بینی، چهره فرد را تحت تاثیر قرارداد. اگر شما هم مانند هزاران نفری که نزد دکتر حسن فیروزی جراحی بینی انجام داده اند، مایل به جراحی بینی هستید ، ادامه مطلب را حتما دنبال کنید.
انواع جراحی بینی
بینی افراد به طور کلی به دو دسته بینی استخوانی و گوشتی تقسیم می شودو . این که بینی شما کدام یک از حالات فوق را دارد، جراح بینی خوب به راحتی می توان از ظاهر بینی شما تشخیص دهد.
ولی به طور کلی بینی های استخوانی دارای پوستی نازک، فرمی استخوانی و در برخی از افراد دارای قوز و یا انحراف بینی هستند.
در مقابل افرادی که دارای بینی های گوشتی هستند، بینی دارای پوستی چرب و غضروف ضعیفی است
جراحی بینی استخوانی چگونه انحام می شود؟
جراحی بینی را می توان به روش باز و یا بسته انجام داد. ولی دکتر حسن فیروزی به عنوان یکی از بهترین جراح بینی تهران ، به طور کلی جراحی بینی را با روش باز انجام می دهند.
علت انجام جراحی بینی استخوانی با روش باز چیست؟
جراحی بینی با روش باز به جراح در دسترسی کامل به ساختمان بینی در زیر پوست را می دهد و جراح راحت تر می تواند تغییرات و درمان های لازم را در زیر بینی اعمال کند. حتی در زمان قرینه سازی بینی نیز به راحتی می تواند از این روش بهترین نتیجه را دریافت کند.
برای انجام جراحی بینی چه اقداماتی باید انجام داد؟
همانند هر جراحی دیگری، جراحی بینی نیاز به اقدامات اولیه ای دارد که باید قبل از جراحی بین انجام داد. جراح بینی خوب برای شناخت انتظارات بیمار یک جلسه مشاوره ترتیب می دهد تا در این خصوص صحبت های لازم را داشته باشند.
همچنین در این جلسه در مورد تمامی سوابق پزشکی، جراحی های انجام شده و سایر موارد بحث خواهد شد. شرط این جلسه داشتن صداقت با جراح بینی در خصوص سوالات مطرح شده است.
در خصوص دارو های مصرفی نیز باید اطلاعات کامل به جراح بینی داده شود تا در صورت امکان برای قطع مصرف دارو اقدام نمایید. زیرا برخی از دارو ها باعث بروز اختلالاتی در زمان انجام جراحی بینی می شود.
انجام جراحی بینی استخوانی با بیهوشی ویا بی حسی؟
به دلیل آن که جراحی بینی استخوانی یک روش تهاجمی است و نیاز است تا پوسا بینی به طور کامل برداشته شود، باید بیهوشی صورت گیرد. که متخصص بیهوشی به همراه جراح بینی سوالات لازم را از فرد خواهد پرسید.
برای انجام جراحی بینی با بیهوشی، نیاز است تا از شب قبل از جراحی، چیزی نخورده و نیاشامید زیرا ممکن است باعث حالت تهوع بعد از عمل بینی شود.
جراح بینی قبل از جراحی چه اقداماتی را انجام خواهد داد؟
به منظور انجام جراحی بینی، نیاز است تا عکس برداری هایی از بینی انجام شده و آنالیز هایی بر روی عکس انجام شود تا جراحی بینی انجام شود. این عکس ها می تواند میزان تغییرات بعد از جراحی بینی را تا حدودی مشخص نماید.
جراحی انحراف بینی در بینی های استخوانی
بسیاری از افرادی که دارای بینی های استخوانی هستند، از قوز بینی و یا انحراف بینی رنج میرند. انحراف بینی به کج و منحرف بودم دیواره تقسیم کننده بینی اطلاق می شود. که این انحراف در بینی سبب می شود تا فرد در یک طرف بینی خود احساس سختی در تنفس نماید. برای دریافت اطلاعات بیشتر کلیک نمایید.
در این روش انحراف بینی همزمان با جراحی بینی استخوانی برطرف می شود و مشکلاتی را که تنفس ایجاد شده است، برطرف می شود.
عوارض جراحی بینی استخوانی
از آنجا که نتیجه جراحی بینی تا حدود زیادی با میزان مهارت و تجربه جراحی بینی در هم آمیخته شده اند، پس در صورتی که انتخاب بهترین جراح بینی در این میان انجام نشود و یا جراحی با تجربه ای را در لیست خود قرار ندهید، ممکن است نیاز به جراحی ترمیمی بینی نیاز باشد.
از دیگر عوارض جراحی بینی استخوانی می توان به موارد زیر اشاره کرد :
1- خونریزی از بینی
2- برطرف نشدن مشکلات تنفسی
3- کاهش بویایی
4- ماندن جای زخم و برش ها
بسیاری از عوارض به دلیل عدم توجه به توصیه های جراح بینی و یا عدم انتخاب بهترین جراح بینی، صورت گرفته است.
اگر قبل از انجام جراحی بینی، بدون در نظر گرفتن میزان هزینه، به دنبال بهترین جراح بینی و بهترین نتیجه باشید، از عوارض جدی بعد از جراحی بینی به دور خواهید بود.
موارد لازم برای بهبودی سریع بعد از جراحی بینی استخوانی
دکتر حسن فیروزی در این خصوص این گونه توضیه می دهند که، با این که جراحی بینی یک روش تهاجمی است ولی در عین حال یک جراحی سرپایی محسوب می شود. با این حال ممکن است فرد بعد از جراحی نیاز به بستری شدن داشته باشد که در موارد خاص این اتفاق خواهد افتاد.ولی در بیشتر موارد بعد از جراحی بینی می توانید به منزل بازگردید.
به دلیل آن که بتوانند خونریزی و خونابه های داخل بینی را کنترل کنند از یک تامپون استفاده می شود که فقط یک روز داخل بینی خواهد ماند.
درد، تورم و التهاب های بافت اطراف بینی تنها عوارضی هستند که بلافاصله بعد از جراحی بینی خواهید داشت که به مرور زمان این عوارض از بین خواهد رفت.
علت عمده و مهم این عوارض دستکاری های جراح بینی در بافت بینی است که حساسیت ایجاد کرده و نیازمند زمان برای درمان است.
ممکن است جراح برای درمان این عوارض دارو ها و مراقبت هایی را تجویز نماید.
انجام برخی از فعالیت ها مانند فعالیت های ورزشی و شدید بعد از جراحی بینی بسیار محدود است و باید تا چندین هفته از انجام این چنین فعالیت هایی خودداری کرد. زیرا انجام فعالیت های ورزشی و یا سنگین فشار خون را افزایش داده و خونریزی و تورم را به دنبال دارد.
مراقبت های بعد از جراحی بینی استخوانی
1- سر را باید در زمان استراحت و خواب از قلب بالا تر نگه داشت زیرا کمک می کند تا از میزان تورم کاسته شود.
2- به منظور تعویض راحت لباس، از لباس های گشاد و یا لباس هایی که از جلو باز و بسته می شود استفاده شود.
3- برای حفظ سلامتی خود و عدم ابتلا به یبوست، از رژیم غذایی سالم که شامل سبزیجات و میوه های تازه استفاده نمایید.
هزینه جراحی بینی استخوانی
دکتر حسن فیروزی در خصوص هزینه جراحی بینی این گونه بیان می کنند که:
هزینه جراحی بینی با توجه به نوع و میزان جراحی، تبحر جراح بینی و جایی که عمل می کنید، متفاوت است. اما باید این نکته را بیان کرد که انتخاب جراح بینی خوب می تواند از کاهش عوارض بعد از جراحی بینی کاسته و نیاز به هزینه های اضافی نیست.
این نکته را باید بدانید که جراحی زیبایی بینی شامل بیمه نمی شود. ولی درصورتی که به دلیل درمان انجام شود، ممکن است تا حدودی از هزینه را بیمه پرداخت نماید. با جراح بینی خود در این خصوص صحبت نمایید.
سخن آخر
جراحی بینی استخوانی نسبت به سایر روش های جراحی بینی، دارای دوره نقاهت کمتری است ، به شرطی که به تمامی مواردی که جراح بینی بیان کرده است، دقت شود.
انتخاب بهترین جراح بینی، نتیجه جراحی بینی را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
برخی از نمونه کار های دکتر فیروری
0 Comments